Applikationsutvecklare

Lösningar för applikationsutvecklare

Inoptics Oy har utvecklat terminaler med trådlös spårning och åtkomstkontroll för byggplatser som är praktiska och lätta att installera. Våra terminaler kan anslutas till nästan alla tidsrapporterings- och närvaroapplikationer via en länk med http-/xml-anslutning och de har stöd för RFID-/NFC-ID, inklusive officiellt godkända Valtti-ID-kort som levereras av Suomen Tilaajavastuu Oy. Enheternas dataöverföring sker via mobiltelefonnätverket (2G/GPRS) som fungerar överallt. Det enda du behöver är ett eluttag på installationsplatsen. Datan skickas direkt till applikationspartnerns server. I fall när det rör sig om underhåll av utrustningen kan kopior av meddelandena skickas vidare till leverantören av enheten.

Utrustningen kan levereras direkt till slutkunden eller applikationspartnern och är redan ansluten till applikationen. När SIM-kortet har installerats är enheten redo att användas.

 • Applikationspartners

  Det finns för närvarande mer än 3000 enheter i bruk, såväl i Finland som internationellt. Våra applikationsparterns är också mångtaliga.

  Applikationer för byggplatser erbjuds av bland annat Movenium, Evry Jydacom, Takamäki-yhtiöt, Admicom, Aacon, Maxtechnologies, Lenio, Enersense, Tuntinetti/J.Halttu, Fastroi, Fluent Progress, Waremann, Reslink, Nepton, Navicom, Visma.

 • NFC-TimeClean för åtkomstkontroll och övervakning

  NFS TimeClean är en spårningsenhet som låter dig samla in information om vem som befinner sig på arbetsplatsen och arbetstidsinformation i realtid. Denna information kan dessutom utgöra grunden för löneadministrationen. Stämplingsdatan skickas till programmet i realtid.

 • NFC InOut åtkomstkontroll, övervakning + grindöppning

  NFC-InOut ökar kapaciteten från åtkomstkontroll till åtkomstövervakning och fungerar dessutom som grindöppnare. Programmet laddar ner en lista med ID till enheten för personer med åtkomstbehörighet. Därefter öppnar den grinden när dessa individer stämplar in. Stämplingsdatan skickas till applikationen i realtid.