Sovelluskehittäjät

Ratkaisut sovelluskehittäjille

Inoptics Oy on kehittänyt helposti käyttöönotettavat ja käytettävät kulunseuranta- ja kulunvalvontapäätelaitteet rakennustyömaille. Päätelaitteet ovat liitettävissä lähes kaikkiin työaikasovelluksiin urlin kautta http/xml – liitynnällä ja ne lukevat rfid/nfc-tunnisteita – myös Vastuu Groupin auktorisoituja Valttikortteja. Laitteiden tiedonsiirto hoidetaan matkapuhelinverkon kautta (2G/gprs), joka toimii kaikkialla, joten asennuskohteessa tarvitaan ainoastaan sähköpistorasia. Tiedot menevät suoraan sovelluskumppanin serverille, laitekannan ylläpitoa varten niistä voidaan lähettää viestikopiot laitetoimittajalle.

Laitteet voidaan toimittaa suoraan loppuasiakkaalle tai sovelluskumppanille valmiiksi sovellukseen kytkettynä. Simmin asennuksen jälkeen laite on toimintavalmis.

 • Sovelluskumppanit

  Laitteita on käytössä reilut 3000 kappaletta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sovelluskumppaneita on myös lukuisia.

  Rakennustyömaille soveluksia tarjoavat mm. Movenium, Evry Jydacom, Takamäki-yhtiöt, Admicom, Aacon, Maxtechnologies, Lenio, Enersense, Tuntinetti/J.Halttu, Fastroi, Fluent Progress, Waremann, Reslink, Nepton, Navicom ja Visma.

 • NFC-TimeClean kulunseurantaan ja valvontaan

  NFC-TimeClean on kulunseurantalaite, jolla keräät työmaalta sekä verottajan ja työturvallisuuden vaatimaa ”ketä työmaalla” – tietoa että palkanmaksun pohjaksi työaikatietoa. Leimaustiedot lähtevät sovellukselle reaaliaikaisesti.

 • NFC-InOut kulunseurantaan ja valvontaan + portinavaus

  NFC-InOut laajentaa käyttöalueen kulunseurannasta kulunvalvontaan ja se voi toimia portinaukaisijana. Sovellus lataa laitteelle kulkuoikeutettujen tunnisteiden listan, jonka mukaan se avaa portin leimauksen yhteydessä. Leimaustiedot lähtevät sovellukselle reaaliaikaisesti.