Vi har utvecklat trådlös spårning och åtkomstterminalenheter som är enkla att installera på arbetsplatsen och mycket praktiska.

Inoptics Ab:s huvudsakliga verksamhet är utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter som använder trådlös teknik.

Under dess 25-åriga historia har vi levererat ett stort antal av våra egna elektroniska produkter till kunder över hela världen. Verksamheten började på slutet av 80-talet som ett dotterbolag till finska VTT Technical Research Centre, som ägnade sig åt utveckling och tillverkning av en analyserare som mäter utsläpp från tankers. Detta utvecklades till vårt produktsortiment med indikatorpaneler för fasadannonsering och informationsskärmar för kö-enheter. Företaget har utvecklats kontrollelektronik för arbetsmaskiner. Företaget har utvecklat system för kalibrering av precisioninstrument för mobiltelefonbranschen.

Nu utvecklas Inoptics Ab tillsammans med våra applikationsparters. Trådlös arbetstidsspårning för krävande anläggningar, till exempel byggarbetsplatser. Dessutom, datainsamling för närvarande personal och för uppgifter som krävs av skattemyndigheten.